lauantai 27. toukokuuta 2017

Kaikki on kiinni siitä, kuinka paljon ymmärrät sormiesi päälle.


Tämä on tärkeätä miehille, koska koskaan ei tiedä, milloin nainen haluaa kunnon sormetusta saavuttaakseen orgasmin. Se voi olla kuka tahansa, kaverisi äiti, sairaalan hoitaja tai vaikkapa elokuvatähti kuvausten tauolla, tylsistyneenä. Koska tilanne tälläiselle tapahtumalle voi olla hyvinkin uskomaton, sinun tulee olla valmiina!

7 vinkkiä kuinka sormettaa naista


Pidä kyntesi siistinä ja lyhyenä


Aaa, sen takia naiset tarkistelevat miesten kynsiä? He ajattelevat sormettamista! Kyllä. Sitäpä juurikin. Mutta oikeasti, leikkaamattomat ja likaiset kynnet ovat kivuliaita, joten pidä kätesi (ja kyntesi) itselläsi niin kauan kunnes ovat puhtaas ja leikatut.

Tee ympyröitä klitoriksen alueella


Klitoris on naisen vartalon yksi oleellisimmista kohdista, joten valmistaudu käyttämään kahta sormeasi (etusormi ja keskisormi), joilla hierot klitorista pehmeästi ja ympyrän muodossa. Tässä vaiheessa hänen pitäisi olla riittävän kiihoittunut esileikkiä ajatellen. Jos näin on, hänen klitoriksensa turpoaa ja on hieman isompi. Kasvata hiljalleen nopeutta, samalla, kun hän näyttää positiivisia merkkejä. Ole tarkkana ettet menetä keskittymistäsi ja laita ympyröitäsi "automaattiselle" asetukselle, koska voit kadottaa rytmisi tai alat liikuttamaan sormeasi liian kovakouraisesti tai nopeasti.

Aloita keskisormella


Jos nainen haluaa sen kovaa ja nopeasti, laita keskisormesi sisälle, liikuttaen sitä sisään ja ulos kuin penistä. Kasvata nopeutta, jos näyttää siltä, että hän nauttii siitä ja löydä työntönopeus, joka toimii. Täydellisessä asennossa olisit suoraan vaginan edessä polvillasi, tämä antaa kädellesi täyden kontrollin.

Löydä G-piste etu- ja keskisormellasi


Seuraavaksi kuinka sormettaa naista, etsimme G-pistettä. Tämän alueen löydät, kun kätesi on kämmenpuoli ylöspäin ja tekemällä "tule tänne" liikettä keski- ja etusormellasi. G-piste sijaitsee noin 5 - 7,5cm syvyydessä ja ylöspäin, etuseinämän suuntaan. Sinun tulisi tuntea karhea alue ihossa. Kuvittele, että yrittäisit koskea hänen napaansa sisäkautta ja tajuat idean. Aloita hitaasti, pehmeästi ja kasvata hitaasti voimakkaaseen työntöön.


Liuta etu- ja keskisormesi aivan perälle asti ja takaisin


Varmista, että sormesi ovat märät ja sitten, aloita liukumalla aivan klitoriksen vierestä hänen vaginansa sisään ja uudelleen takaisin ulos. Tämä kielelle yleinen liike voi toimia myös sormien kanssa niin kauan, kun paine on kevyttä ja alue erittäin märkä.

Tuo toinen kätesi mukaan


Voit käyttää vapaata kättäsi stimuloimaan hänen vaginaansa tai G-pisteen aluetta samalla, kun hierot hänen klitoristaan. Kun käytät useampaa kättä, yritä silitellä ja penetroitua erilaisin rytmein, älä käytä samaa rytmiä molemmilla käsillä. Pidä liike tasaisena ja älä huolehdi nopeudesta ellei hän vaadi sinua antamaan hänelle orgasmia.

Ei yllätyksiä!


Anaalistimulaatiossa on vain yksi sääntö, ja se on, "Ei yllätyksiä!" Jos nainen haluaa kokeilla jotain erilaista, käytä pikkurilliäsi anuksen kevyeen penetraatioon. Varmista, että kätesi on poikittain, ja pelataksesi varman päälle, jatka hänen vaginansa sormettamista samaan aikaan, kun laitat pikkurillin hänen peppuunsa.

Nyt tiedät kuinka voit sormettaa naista! Olet valmis sormettamaan naista milloin ikinä hän sitä pyytääkään - missä vain, milloin vain!
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: